Kush jemi ne

“Kevin Construksion” e filloi aktivitetin e vet në vitin 2007 dhe tani po operon në fusha të rëndësishme si ndërtim, rikonstruksion dhe infrastrukturë. Ne vitin 2009, Kompania jone u certifikua me standardin ISO 9001:2008

Misioni ynë, është të realizojë projekt-konstruksione cilësore, që garantojne bukuri, efikasitet dhe kosto të leverdisëshme për vendbanime, hapsira biznesi, lehtësira publike si spitale, shkolla…

Principet e punes tone

  • Profesionalizem.
  • Ndershmeri.
  • Saktesi.
  • Cilesi.
  • Korrektesi.

Eksperienca jone

Ndertime te reja
Ndertime Infrastrukturore
Rikonstruksione
Sherbime Modernizimi

Keni nje projekt per te realizuar?

Eksperienca, serioziteti dhe aftesite tone do t’ju vijne menjehere ne ndihme per ta realizuar me sukses te garantuar.
Telefono tani