Stil i veçante i të projektuarit duke njohur kulturën e vendit tone, na motivon drejt nje game te gjere të projekteve dhe ndërtimeve të një cilësie të larte dhe bashkëkohore.

Tek ne do të gjeni gjithmonë të renë, komoden dhe estetiken, të ndërthurur me organizimin e përkryer, cilësinë, korrektësinë dhe shpejtësinë.
Një nder projektet e zbatuara me sukses nga “Kevin Construction” eshte godina 7-kateshe tek Ura e Tabakëve.
Ky projekt parashikon perveç mjediseve te banimit, edhe ambiente për zyra, ku kompani prestigjioze mund të hapin aktivitetet e tyre, si dhe ambiente luksoze banimi.
Një realizim i tille arkitektonik jo vetëm plotëson kërkesat e qytetareve dhe bizneseve për një banim dhe pune të standardeve të larta evropiane, por dhe prirjet e një vendi në zhvillim.