Kultutra ndërtimore e vendit tonë na motivon për të krijuar një stil të veçantë në shumllojshmërinë e ndërtimeve, me cilësie të lartë dhe teknikë bashkëkohore.

Tek ne do të gjeni gjithmonë tradicionalen dhe të renë, komoden dhe estetiken, të ndërthurur me një organizim të përkryer, me cilësinë, korrektësinë dhe shpejtësinë.

“Kevin Construksion”, ne muajin Prill 2011, perfundoi godinen 7-katëshe tek Ura e Tabakëve ne Tirane. Ky projekt parashikon ambiente për zyra, ne te cilat kompani prestigjioze mund të hapin aktivitetet e tyre, si dhe ambiente luksoze banimi. Një realizim i tille arkitektonik jo vetëm plotëson kërkesat e qytetareve për një banim të standardeve të larta evropiane, por tregon qarte per prirjet qe ka një vend në zhvillim.

Ndertime

Ne po ndërtojmë ambjente banimi, pune e shërbimi të bukura, funksionale e moderne, të plotësuara me të gjitha paisjet e nevojshme dhe ambjent parkimi.
Kevin Construksion nje emer i besuar per ndertim apartamente banimi, qendra biznesi, institucione dhe sherbimet mirmbajtese. Kevin Construction gezon reputacionin e nje kompanie serioze dhe e besueshme per Cilesine, Elegancen dhe Natyralitetin.

Rikonstruksione

Ne duam së pari të njohim dhe kënaqim kërkesat tuaja e më tej të punojmë së bashku për të siguruar më të mirën, koston më të leverdisshme si zgjidhje për nevojën tuaj.

Infrastrukture

Nëse dëshironi që ambjenti i biznesit tuaj, shtëpia apo institucioni të rikonstruktohet për të qenë sa më bashkëkohor e funksional, ``Kevin Construction`` është zgjedhja e duhur. Zhvillimi Infrastrukturor, sistemi rregullimit, dokumenta pronësie, materiale cilësore ndërtimi, dizenjimi më i mirë dhe mjeshtëria, janë thjesht disa nga elementët, që një ndërtues duhet të jetë i aftë për ti kombinuar në mënyrë të suksesshme, për të realizuar një projekt ndërtimi të suksesshëm. Ndërtim rrugësh, ndërtim ujësjellësash, ura, shërbime mirmbajtje etj ...