Kevin Construction sh.p.k

ISO 9001:2008
IT-64364

1 2 3 4

Lajmerime:

Përshkrimi

Kompania "Kevin Construction" sh.p.k kërkon të punesojë një Inxhinier Ndërtimi për zbatimin e projekteve të kompanisë. Kandidati duhet të plotesojë kriteret e mëposhtëme:

Detyrat / Pergjegjësitë

Të jetë i aftë për të drejtuar punën, i komunikueshëm dhe i mirëorganizuar për të punuar në grup.

Më tepër...
Ju jeni në: Home
Keni harruar fjalëkalimin?

Vendos e-mailin e adresës tuaj. Do të marrësh një shenjë verifikimi. Sapo ta kesh marrë shenjën, do të jeni në gjendje të zgjidhni një fjalëkalim të ri.