Kevin Construction sh.p.k

ISO 9001:2008
IT-64364

1 2 3 4

Lajmerime:

Përshkrimi

Kompania "Kevin Construction" sh.p.k kërkon të punesojë një Inxhinier Ndërtimi për zbatimin e projekteve të kompanisë. Kandidati duhet të plotesojë kriteret e mëposhtëme:

Detyrat / Pergjegjësitë

Të jetë i aftë për të drejtuar punën, i komunikueshëm dhe i mirëorganizuar për të punuar në grup.

Më tepër...
Ju jeni në: Home Ndertime Ndertime Infrastrukturore

Ndertime infrastrukturore

image

Ndertim rruge, kanalizime, ujesjellesa

Zhvillimi infrastrukturor, sistemi rregullimit, dokumentat e pronësise, materialet cilësore ndërtimi, dizenjimi më i mirë dhe mjeshtëria, janë thjesht disa nga elementët, që një ndërtues duhet të jetë i aftë për ti kombinuar në mënyrë të suksesshme, për të realizuar një projekt ndërtimi të suksesshëm.

Ne i kemi te gjitha dhe per kete jemi certifikuar me ISO 9001:2008. Ne ofrojme ndërtim, rindertim dhe mirmbajtje rrugësh, ndërtim, rindertim dhe mirembajtje ujësjellësash, ndertim dhe rindertim urash, shërbime permiresimi etj ...

"Kevin Construction" ka njohurinë, stafin dhe përvojën për t'u ofruar klientëve cilësi të lartë jetese dhe ambjente biznesi sikurse Shqipëria vazhdon të rritet e të përparojë."

 

Adresa:

img

Rruga ”Adem Jashari”  Nd. 4, H. 10, Ap.3, Njësia Bashkiake Nr 5
Tiranë

Tel: +355 42 267 883
Cel: +355 68 20 98 699
Fax: +355 42 247 771
Kodi Postar 1019
e-mail: info@kevinconstruksion.net