Kevin Construction sh.p.k

ISO 9001:2008
IT-64364

1 2 3 4

Lajmerime:

Përshkrimi

Kompania "Kevin Construction" sh.p.k kërkon të punesojë një Inxhinier Ndërtimi për zbatimin e projekteve të kompanisë. Kandidati duhet të plotesojë kriteret e mëposhtëme:

Detyrat / Pergjegjësitë

Të jetë i aftë për të drejtuar punën, i komunikueshëm dhe i mirëorganizuar për të punuar në grup.

Më tepër...
Ju jeni në: Home Ndertime Ndertime te reja

Ndertime te reja

image

Ne po ndërtojmë ambjente banimi, pune e shërbimi të bukura, funksionale e moderne, të plotësuara me të gjitha paisjet e nevojshme dhe ambjent parkimi.

"Kevin Construksion" nje emer i besuar per ndertim apartamente banimi, qendra biznesi, institucione dhe sherbimet mirmbajtese.

"Kevin Construksion" gezon reputacionin e nje kompanie serioze dhe e besueshme per Cilesine, Elegancen dhe Natyralitetin.

Ne ndertojme duke filluar qysh nga projektimi sipas kekesave dhe nevojave te klienteve porosites, deri tek zbatimi ne kohe dhe cilesi i objektit.

 

Adresa:

img

Rruga ”Adem Jashari”  Nd. 4, H. 10, Ap.3, Njësia Bashkiake Nr 5
Tiranë

Tel: +355 42 267 883
Cel: +355 68 20 98 699
Fax: +355 42 247 771
Kodi Postar 1019
e-mail: info@kevinconstruksion.net