Kevin Construction sh.p.k

ISO 9001:2008
IT-64364

1 2 3 4

Lajmerime:

Përshkrimi

Kompania "Kevin Construction" sh.p.k kërkon të punesojë një Inxhinier Ndërtimi për zbatimin e projekteve të kompanisë. Kandidati duhet të plotesojë kriteret e mëposhtëme:

Detyrat / Pergjegjësitë

Të jetë i aftë për të drejtuar punën, i komunikueshëm dhe i mirëorganizuar për të punuar në grup.

Më tepër...
Ju jeni në: Home Lajmërime

Përshkrimi

Kompania "Kevin Construction" sh.p.k kërkon të punesojë një Inxhinier Ndërtimi për zbatimin e projekteve të kompanisë. Kandidati duhet të plotesojë kriteret e mëposhtëme:

Detyrat / Pergjegjësitë

Të jetë i aftë për të drejtuar punën, i komunikueshëm dhe i mirëorganizuar për të punuar në grup.

Kualifikime / Kërkesa:

Kritere të Veçanta:

  • Të ketë përfunduar studimet e larta në Fakultetin e Inxhinierisë

  • Të ketë eksperiencë pune mbi 5 vjet në profesion

  • Të ketë njohuri shumë të mira të proceseve dhe teknologjive të reja në profilet përkatëse

  • Të përdorë programet bazë të punës në kompjuter, të projektimit në 3D (me preference) dhe 2D (Auto Cad 3D, Autodesk Inventor, SolidEdge, Auto Cad LT, etj)

Kritere të Përgjithshme:

  • Të ketë aftësi shumë të mira analitike

  • Të ketë aftësi për të kryer me përgjegjësi detyrën, në përputhje me legjislacionin në fushën përkatëse

  • Të ketë aftësitë e nevojshme për plotësimin e dokumentacionit tekniko-ekonomik të kërkuar

  • Të njohë shumë mirë procesin e rifiniturave dhe të detajeve të zbatimit

  • Të ketë më shumë se 5 vjet eksperiencë pune në zbatim (eksperienca përbën avantazh

 
Login


Adresa:

img

Rruga ”Adem Jashari”  Nd. 4, H. 10, Ap.3, Njësia Bashkiake Nr 5
Tiranë

Tel: +355 42 267 883
Cel: +355 68 20 98 699
Fax: +355 42 247 771
Kodi Postar 1019
e-mail: info@kevinconstruksion.net