Kevin Construction sh.p.k

ISO 9001:2008
IT-64364

1 2 3 4

Lajmerime:

Përshkrimi

Kompania "Kevin Construction" sh.p.k kërkon të punesojë një Inxhinier Ndërtimi për zbatimin e projekteve të kompanisë. Kandidati duhet të plotesojë kriteret e mëposhtëme:

Detyrat / Pergjegjësitë

Të jetë i aftë për të drejtuar punën, i komunikueshëm dhe i mirëorganizuar për të punuar në grup.

Më tepër...
Ju jeni në: Home Ndertime Rikonstruksione Projektim, Zbatim, Ristrukturim

Projektim, Zbatim, Ristrukturim

imageNe duam së pari të njohim dhe kënaqim kërkesat tuaja e më tej të punojmë së bashku për të siguruar më të mirën, koston më të leverdisshme si zgjidhje për nevojën tuaj.

Nëse dëshironi që ambjenti i biznesit tuaj, shtëpia apo institucioni të rikonstruktohet për të qenë sa më bashkëkohor e funksional, "Kevin Construction" është zgjedhja e duhur.

  • Rikonstruksioni i vendit të orkestrës ne Akademine e Arteve
  • Shërbimi i mirëmbajtjes së objekteve ndërtimore ne Akademine e Arteve
  • Rikonstruksioni i nyjeve hidra-sanitare ne Akademine e Arteve
  • Rikonstruksioni i Zyrave të Këshillit Kombëtar të Urdhrit të Mjekut
  • Rikonstruksioni i Zyrave qendrore te Postes Shqiptare
  • Rikonstruksioni i Salles Plenare te Kuvendit te Shqiperise
 

Adresa:

img

Rruga ”Adem Jashari”  Nd. 4, H. 10, Ap.3, Njësia Bashkiake Nr 5
Tiranë

Tel: +355 42 267 883
Cel: +355 68 20 98 699
Fax: +355 42 247 771
Kodi Postar 1019
e-mail: info@kevinconstruksion.net