Kevin Construction sh.p.k

ISO 9001:2008
IT-64364

1 2 3 4

Lajmerime:

Përshkrimi

Kompania "Kevin Construction" sh.p.k kërkon të punesojë një Inxhinier Ndërtimi për zbatimin e projekteve të kompanisë. Kandidati duhet të plotesojë kriteret e mëposhtëme:

Detyrat / Pergjegjësitë

Të jetë i aftë për të drejtuar punën, i komunikueshëm dhe i mirëorganizuar për të punuar në grup.

Më tepër...
Ju jeni në: Home Rreth nesh Projekte

Projekte

Stil i veçante i të projektuarit duke njohur kulturën e vendit tone, na motivon drejt nje game te gjere të projekteve dhe ndërtimeve të një cilësie të larte dhe bashkëkohore.

Tek ne do të gjeni gjithmonë të renë, komoden dhe estetiken, të ndërthurur me organizimin e përkryer, cilësinë, korrektësinë dhe shpejtësinë.
Një nder projektet e zbatuara me sukses nga "Kevin Construction" eshte godina 7-kateshe tek Ura e Tabakëve.
Ky projekt parashikon perveç mjediseve te banimit, edhe ambiente për zyra, ku kompani prestigjioze mund të hapin aktivitetet e tyre, si dhe ambiente luksoze banimi.
Një realizim i tille arkitektonik jo vetëm plotëson kërkesat e qytetareve dhe bizneseve për një banim dhe pune të standardeve të larta evropiane, por dhe prirjet e një vendi në zhvillim.

 

Foto te Punimeve tona

majtas
Sample image
Sample image
Sample image
Sample image
djathtas

Punime

Restaurimi i mjediseve te Postes ShqiptarePunmet per restaurimin e mjediseve te zyrave qendrore te postes shqiptare u kryen gjate vitit 2010. Ne ceremonine e inagurimit mori pjese Kryetari i Keshillit te Ministrave, Z. Sali Berisha.

Mjedise te reja pune

Sample image Mjedise te reja te punes.Gjate vitit 2009-2010, kompania "Kevin Construction" u akomodua ne mjedise te reja dhe mjaft moderne te punes se stafit te saj ...

Adresa:

img

Rruga ”Adem Jashari”  Nd. 4, H. 10, Ap.3, Njësia Bashkiake Nr 5
Tiranë

Tel: +355 42 267 883
Cel: +355 68 20 98 699
Fax: +355 42 247 771
Kodi Postar 1019
e-mail: info@kevinconstruksion.net