Kevin Construction sh.p.k

ISO 9001:2008
IT-64364

1 2 3 4

Lajmerime:

Përshkrimi

Kompania "Kevin Construction" sh.p.k kërkon të punesojë një Inxhinier Ndërtimi për zbatimin e projekteve të kompanisë. Kandidati duhet të plotesojë kriteret e mëposhtëme:

Detyrat / Pergjegjësitë

Të jetë i aftë për të drejtuar punën, i komunikueshëm dhe i mirëorganizuar për të punuar në grup.

Më tepër...
Ju jeni në: Home Rreth nesh Historia

Historia


Shoqëria “Kevin Construction” e ka filluar aktivitetin e vet në vitin 2007 dhe operon në fusha të rëndësishme si ndërtim, rikonstruksion dhe infrastrukturë.

Misioni ynë, është të realizojmë pafundësi projekt-konstruksionesh cilësore, që iu sigurojnë klientëve tanë bukuri, efikasitet dhe kosto të leverdisëshme për vendbanime, hapsira biznesi, si dhe lehtësira publike si spitale e shkolla. me ndershmëri, integritet dhe mbi të gjitha me kompetencë profesionale.

"Kevin" Construction është krenar se nuk ndërton vetëm për të sotmen, por sidomos për te ardhmen.
Gjatë aktivitetit të saj "Kevin" Construksion ka realizuar me sukses rikonstruktimin e disa Institucioneve Shtetërore si:

Akademia e Arteve:

  • Rikonstruksioni i vendit të orkestrës
  • Shërbimi i mirëmbajtjes së objekteve ndërtimore
  • Rikonstruksioni i nyjeve hidro-sanitare

Autoriteti Shëndetësor Rajonal, Tiranë:

  • Rikonstruksioni i Zyrave të Këshillit Kombëtar të Urdhrit të Mjekut

Universiteti i Tiranës:

  • Ndërtimi i Godinës së Re të Fakultetit të Infermierisë

Kuvendi i Shqiperisë

  • Rikonstruksimi i plotë ndërtimor, infrastrukturor dhe elektronik i sallës Plenare të Kuvendit të Shqipërisë

Godina "Qender biznesi dhe rezidenciale" pranë "Urës së Tabakëve", në Tiranë

Universiteti Politeknik, Tiranë

  • Godina e re e Fakultetit të Inxhinierisë së Ndërtimit.
 

Foto te Punimeve tona

majtas
Sample image
Sample image
Sample image
Sample image
djathtas

Punime

Restaurimi i mjediseve te Postes ShqiptarePunmet per restaurimin e mjediseve te zyrave qendrore te postes shqiptare u kryen gjate vitit 2010. Ne ceremonine e inagurimit mori pjese Kryetari i Keshillit te Ministrave, Z. Sali Berisha.

Mjedise te reja pune

Sample image Mjedise te reja te punes.Gjate vitit 2009-2010, kompania "Kevin Construction" u akomodua ne mjedise te reja dhe mjaft moderne te punes se stafit te saj ...

Adresa:

img

Rruga ”Adem Jashari”  Nd. 4, H. 10, Ap.3, Njësia Bashkiake Nr 5
Tiranë

Tel: +355 42 267 883
Cel: +355 68 20 98 699
Fax: +355 42 247 771
Kodi Postar 1019
e-mail: info@kevinconstruksion.net