Kevin Construction sh.p.k

ISO 9001:2008
IT-64364

1 2 3 4

Lajmerime:

Përshkrimi

Kompania "Kevin Construction" sh.p.k kërkon të punesojë një Inxhinier Ndërtimi për zbatimin e projekteve të kompanisë. Kandidati duhet të plotesojë kriteret e mëposhtëme:

Detyrat / Pergjegjësitë

Të jetë i aftë për të drejtuar punën, i komunikueshëm dhe i mirëorganizuar për të punuar në grup.

Më tepër...
Ju jeni në: Home Rreth nesh Profili

Profili

imageKultutra ndërtimore e vendit tonë na motivon për të krijuar një stil të veçantë në shumllojshmërinë e ndërtimeve, me cilësie të lartë dhe teknikë bashkëkohore.

Tek ne do të gjeni gjithmonë tradicionalen dhe të renë, komoden dhe estetiken, të ndërthurur me një organizim të përkryer, me cilësinë, korrektësinë dhe shpejtësinë.

"Kevin Construksion", ne muajin Prill 2011, perfundoi godinen 7-katëshe tek Ura e Tabakëve ne Tirane. Ky projekt parashikon ambiente për zyra, ne te cilat kompani prestigjioze mund të hapin aktivitetet e tyre, si dhe ambiente luksoze banimi. Një realizim i tille arkitektonik jo vetëm plotëson kërkesat e qytetareve për një banim të standardeve të larta evropiane, por tregon qarte per prirjet qe ka një vend në zhvillim.

Ne po ndërtojmë ambjente banimi, pune e shërbimi të bukura, funksionale e moderne, të plotësuara me të gjitha paisjet e nevojshme dhe ambjent parkimi.
"Kevin" Construksion nje emer i besuar per ndertim apartamente banimi, qendra biznesi, institucione dhe sherbimet mirmbajtese. "Kevin Construction" gezon reputacionin e nje kompanie serioze dhe e besueshme per Cilesine, Elegancen dhe Natyralitetin.
imageNe duam së pari të njohim dhe kënaqim kërkesat tuaja e më tej të punojmë së bashku për të siguruar më të mirën, koston më të leverdisshme si zgjidhje për nevojën tuaj.

imageNëse dëshironi që ambjenti i biznesit tuaj, shtëpia apo institucioni të rikonstruktohet për të qenë sa më bashkëkohor e funksional, "Kevin Construction" është zgjedhja e duhur. Zhvillimi Infrastrukturor, sistemi rregullimit, dokumenta pronësie, materiale cilësore ndërtimi, dizenjimi më i mirë dhe mjeshtëria, janë thjesht disa nga elementët, që një ndërtues duhet të jetë i aftë për ti kombinuar në mënyrë të suksesshme, për të realizuar një projekt ndërtimi të suksesshëm. Ndërtim rrugësh, ndërtim ujësjellësash, ura, shërbime mirmbajtje etj ...

"Kevin" Construksion ka njohurinë dhe përvojën për ti afruar klientëve cilësi të lartë jetese dhe ambjente biznesi sikurse Shqipëria vazhdon të rritet e të përparojë."

 

Foto te Punimeve tona

majtas
Sample image
Sample image
Sample image
Sample image
djathtas

Punime

Restaurimi i mjediseve te Postes ShqiptarePunmet per restaurimin e mjediseve te zyrave qendrore te postes shqiptare u kryen gjate vitit 2010. Ne ceremonine e inagurimit mori pjese Kryetari i Keshillit te Ministrave, Z. Sali Berisha.

Mjedise te reja pune

Sample image Mjedise te reja te punes.Gjate vitit 2009-2010, kompania "Kevin Construction" u akomodua ne mjedise te reja dhe mjaft moderne te punes se stafit te saj ...

Adresa:

img

Rruga ”Adem Jashari”  Nd. 4, H. 10, Ap.3, Njësia Bashkiake Nr 5
Tiranë

Tel: +355 42 267 883
Cel: +355 68 20 98 699
Fax: +355 42 247 771
Kodi Postar 1019
e-mail: info@kevinconstruksion.net