Kevin Construction sh.p.k

ISO 9001:2008
IT-64364

1 2 3 4

Lajmerime:

Përshkrimi

Kompania "Kevin Construction" sh.p.k kërkon të punesojë një Inxhinier Ndërtimi për zbatimin e projekteve të kompanisë. Kandidati duhet të plotesojë kriteret e mëposhtëme:

Detyrat / Pergjegjësitë

Të jetë i aftë për të drejtuar punën, i komunikueshëm dhe i mirëorganizuar për të punuar në grup.

Më tepër...
Ju jeni në: Home Restorant "KEVIN" Beni porosisni online
Bar-Restorant "KEVIN"
Adresa:
Rruga "Adem Jashari" Lagja 8, Pallati 16
Tiranë

Telefoni: Bar-Restauranti "KEVIN": +355 42 23 5995
Celulari: Manager: 068 60 89088 | Catering: 068 20 18391

 


Adresa:

Rr ”Adem Jashari” Lgj.8, Pallati 16

Tiranë

imageTelefon: +355 4 22 35 995
Celular: 068 60 89 088
Catering: 068 20 18 391
Fax: 00355 04 248 470

e-mail: bar-restorant@kevinconstruksion.net

{
}