Kevin Construction sh.p.k

ISO 9001:2008
IT-64364

1 2 3 4

Lajmerime:

Përshkrimi

Kompania "Kevin Construction" sh.p.k kërkon të punesojë një Inxhinier Ndërtimi për zbatimin e projekteve të kompanisë. Kandidati duhet të plotesojë kriteret e mëposhtëme:

Detyrat / Pergjegjësitë

Të jetë i aftë për të drejtuar punën, i komunikueshëm dhe i mirëorganizuar për të punuar në grup.

Më tepër...
Ju jeni në: Home

Miresevini ne "Kevin Construction"

image

“Kevin Construksion” e filloi aktivitetin e vet në vitin 2007 dhe tani po operon në fusha të rëndësishme si ndërtim, rikonstruksion dhe infrastrukturë. Ne vitin 2009, Kompania jone u certifikua me standardin ISO 9001:2008

Misioni ynë, është të realizojë projekt-konstruksione cilësore, që garantojne bukuri, efikasitet dhe kosto të leverdisëshme për vendbanime, hapsira biznesi, lehtësira publike si spitale, shkolla...

Më tepër...
 
image

Profili

Profili ynë: Ndërtim, Rikonstruktim, Infrastrukturë, Mirëmbajtje ...

Më tepër...
 
image

Historia

Shoqëria “Kevin Construction” e filloi aktivitetin e vet në vitin 2007...

Më tepër...
 
Sample image

Projekte

Stil i veçante i të projektuarit ne pershtatje me kulturën ndertimore te vendit tone...

Më tepër...
   

Çfarë ofrojmë

Projektim dhe Zbatim

Projektim dhe Zbatim

Ne po ndërtojmë ambjente banimi, pune e shërbimi të bukura, funksionale e moderne, të plotësuara me të gjitha pais...

Më tepër...

Projektim, Zbatim, Ristrukturim

Projektim, Zbatim, Ristrukturim

Ne duam së pari të njohim dhe kënaqim kërkesat tuaja e më tej të punojmë së bashku për të siguruar më të mirën, ko...

Më tepër...

Ndertim rruge, kanalizime, ujesjellesa

Ndertim rruge, kanalizime, ujesjellesa

Zhvillimi infrastrukturor, sistemi rregullimit, dokumentat e pronësise, materialet cilësore ndërtimi, dizenj...

Më tepër...

Projektim, Zbatim dhe Modernizim Interiori

Projektim, Zbatim dhe Modernizim Interiori

Zyra dhe stafi ynë projektues janë tëi gatshëm të zhvillojnë dokumentacionin projektues, si dhe përgatitjet e inve...

Më tepër...

Foto te Punimeve tona

majtas
Sample image
Sample image
Sample image
Sample image
djathtas
{jatabs type="modules" animType="animMoveHor" style="opal" position="top" widthTabs="120" heightTabs="38" width="100%" height="290" mouseType="click" duration="1000" colors="10" module="ja-tabs" }{/jatabs}

Restaurant "KEVIN"

Login


Video

Adresa:

img

Rruga ”Adem Jashari”  Nd. 4, H. 10, Ap.3, Njësia Bashkiake Nr 5
Tiranë

Tel: +355 04 267 883
Cel: +355 692022718
Fax: +355 04 248 470
Kodi Postar 1019
e-mail: info@kevinconstruksion.net